Асансьори и подемници

Едноколонни и двуколонни платформи

Фасадните платформи позволявт работата да се извършва на фасади, както за нови продукти, така и за възстановяване на по-стари конструкции.
Нейната подвижност и различни конфигурации позволяват работа на фасадата до 3000 кв.м. и товар до 1500 кг.
Друго предимство е скоростта на сглобяване, позволяваща на двама работници да покрият повърхност от 30х20 метра за 1 ден.
Съществуват различни комбинации:
С една кула за фасада до 10 м. хоризонтално и с две кули за фасади до 30 м. хоризонтално. И в двата случая може да се достигне височина от 100 м.
Системата от телескопични удължения позволява увеличение на широчината на работната площ от 1.4 м. до 2.3 м.

3
платформи 2
платформи 1
Едномачтови подемници за хора и товари

Подемници за хора и товари

Подемниците за материали /хаспели/ са подходящи за вертикално транспортиране на материали на строителни обекти. Те предлагат допълнителни функции и са много ефективна и безопасна алтернатива на конвенционалните хаспели. Гамата има едни и същи основни компоненти като мачта, задвижващ блок и платформи.

Подемниците за хора и материали са използвани повече от 50 години във всички видове приложения. Стандартната гама от строителни подемници предлагат оптималното транспортно решение за конструкции от всякакъв тип – ниски, средно високи и високи. Типичните приложения са ново строителство, ремонти, комини/пълзящи конструкции, мостово строителство.

Кабината е проектирана в съответствие с нуждите на пространството, превръщайки го в удобно оборудване за монтаж в стълбищни клетки, като би могло да се превърне в постоянно съоръжение в бъдеще.

P1010012 P1010024 P1010025 P1010027

 

Каталози

Едномачтови подемници за хора и товари

Encomat Work Platform

IZA 1500 Transport

Platform PH10-SAE